Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Marjo Saarinen

Hei!

Mahtavaa että löysit sivuilleni! Olen Rovaniemeläinen sisustussuunnittelun ja erikoismaalaamisen ammattilainen, jolla on kahdeksan vuoden kokemus yksityiskotien ja yritysten palvelemisesta. Toimin kuusi vuotta paikallisessa Värisilmässä suunnittelijana, näiden vuosien aikana olen saanut valtavasti oppia alan rautaisilta ammattilaisilta ja tilaisuuden tehdä yhteistyötä mahtavien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrittäjänä olen toiminut nyt reilut kaksi vuotta. Koulutukseltani olen Taiteen Maisteri (TaM), työkokemukseni ja koulutukseni antavat minulle vahvan jalustan sisustussuunnittelun ja erikoismaalaamisen osaamiseen, tietoihin ja taitoihin. Vahvuuteni ovat kokonaisuuksien hahmottamisessa, värien ymmärtämisessä ja käytössä, sekä vankassa materiaalien ja markkinoiden tuntemisessa.

Suunnittelijana inspiroidun pinnoista, materiaaleista ja tapettikuoseista. Paneudun jokaiseen projektiin täydellä sydämellä ja keskittyneisyydellä, oli kyseessä sitten pieni muutostyö tai laaja kokonaissuunnitelma. Jokainen asiakas ja kohde on ainutlaatuinen. Toteutan erilaisia tyylejä laidasta laitaan, kokonaisuus on aina asiakkaan näköinen ja toiveiden mukainen. Suunnittelu perustuu visuaalisuudelle, luovuudelle, kodikkuudelle ja käytännöllisyydelle- viihtyisät, toimivat tilat ovat tärkeitä asumismukavuuden luomisessa.   

Design Saarinen tarjoaa laadukasta, asiakaslähtöistä sisustus- ja erikoismaalauspalvelua niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin Rovaniemen ja koko Pohjois-Suomen alueella. Käyhän tutustumassa referenssigallerioihini ja ota rohkeasti yhteyttä! Tehdään yhdessä tilahaaveistasi totta!

                                                                                                                                                    Marjo